Français

Nederlands
Français

Welcome

Veuillez vérifier que vous avez 18 ans ou plus

Vous êtes trop jeune pour consulter ce site Web.

Privacy Beleid


Introductie

Beste bezoeker, dank u voor uw bezoek aan onze website. Dit privacybeleid is bedoeld om u te informeren over de manier waarop wij uw persoonsgegevens op deze website verzamelen, gebruiken en overdragen.

Wettelijke vermeldingen

InBev Belgium BV/SRL , Industrielaan 21 - 1070 Bruxelles (elektronisch adres: consumer.care.be@ab-inbev.com) – KBO nummer :0433.666.709 (hierna InBev Belgium BV/SRL genoemd)

Hieronder kunt u gedetailleerde informatie vinden over de verwerking van uw persoonlijke gegevens. Het doel van dit privacybeleid is om u te informeren over de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en doorgeven. Het gebruik van deze website impliceert uw instemming met dit privacybeleid. Indien u niet instemt met ons privacybeleid, verzoeken wij u deze website niet te gebruiken.

 

De informatie die we verzamelen en de redenen waarom we die verzamelen :

 

We verzamelen persoonlijke informatie over onze gebruikers op twee manieren:

 

-door middel van registratie en informatie die wij u vragen in te voeren op bepaalde pagina's van de site

 

- door cookies (meer informatie over cookies vindt u hieronder).

 

Wij kunnen uw naam, leeftijd, persoonlijk adres, woonplaats, postcode, mobiel telefoonnummer, e-mailadres, opmerkingen, suggesties of andere informatie over onze website, producten of diensten of onze onderneming vragen. Daarnaast kan andere specifieke informatie worden gevraagd in het kader van promoties of andere marketingactiviteiten.

 

Wij verzamelen deze persoonlijke informatie voor volgende doeleinden:

 

Uitvoering van de overeenkomst

Om een bestelling online te plaatsen, moet u zich op de website registreren. We verzamelen niet meer persoonlijke gegevens dan nodig is. De persoonlijke gegevens die u bij de registratie of bij het plaatsen van een bestelling opgeeft, worden alleen gebruikt om uw bestellingen te verwerken in overeenstemming met artikel 6, lid 1, onder b), van de AVG en om uw leeftijd te controleren. Wij zullen uw gegevens niet gebruiken voor promotionele of andere doeleinden, tenzij u daar expliciet toestemming voor heeft gegeven. Om de veilige overdracht van gevoelige bank- en creditcardgegevens te garanderen en om elk misbruik van de gegevens te voorkomen, maken we gebruik van een versleuteling tijdens de verzending (SSL, Secure Socket Layer).

Mollie B.V. beheert het betalingsproces op onze website. Om een betaling te verrichten, wordt u doorgestuurd naar Mollie's platform, waar het betalingsproces plaatsvindt. Mollie verwerkt uw gegevens in haar rol als toezichthouder van de gegevensverwerking. Indien u meer informatie wenst over deze verwerkingsprocedure, kunt u het privacybeleid van Mollie hier raadplegen adres: https://www.mollie.com/en/privacy.

Stripe Payments Europe Ltd. beheert het betalingsproces van de tweede betaalmethode die onze website aanbiedt. Om een betaling te verrichten, wordt u doorgestuurd naar het platform van Stripe, waar het betalingsproces plaatsvindt. Stripe verwerkt uw gegevens in zijn rol als toezichthouder van de gegevensverwerking en gegevensverwerker. Indien u meer informatie wenst over deze verwerkingsprocedure, kunt u het privacybeleid van Stripe hier raadplegen: https://stripe.com/en-be/privacy.

 

- deze informatie (in dit geval uw opmerkingen of suggesties) binnen InBev Belgium gebruiken om onze droom na te streven om het beste bierbedrijf in een betere wereld te zijn;

 

InBev Belgium BV/SRL en haar agenten zullen uw persoonlijke informatie niet langer bewaren dan nodig is om de hierboven beschreven doeleinden te bereiken of zoals vereist door de wet.

 

Wat betreft de commerciële informatie waarvoor u hebt gekozen, kunt u de ontvangst ervan weigeren door op elk moment eenvoudigweg te stoppen met het versturen van SMS-berichten of door u uit te schrijven per e-mail wanneer u een commercieel bericht ontvangt of door te klikken op de link "uitschrijven" in de commerciële e-mail die wij u hebben gestuurd. U kunt ons ook een verzoek sturen via de contactgegevens onderaan dit privacybeleid. Houd er rekening mee dat indien u ervoor kiest om geen promotionele berichten meer van ons te ontvangen, wij u informatie zullen blijven sturen met betrekking tot andere accounts die u bij ons heeft, of de zakelijke relatie die u met ons zou kunnen hebben, zoals een verzoek dat u gedaan zou kunnen hebben of met betrekking tot onze goederen en diensten.

 

Wij kunnen contact met u opnemen om informatie te bekomen over onze diensten om onze klantenservice te verbeteren.

 

Gebruikersrechten

 

Als gebruiker heeft u het recht om informatie op te vragen over de gegevens die wij over u opslaan en het doel van de opslag. Bovendien hebt u het recht om te eisen dat onjuiste gegevens worden gecorrigeerd en dat gegevens worden verwijderd als ze ongepast zijn of niet meer nodig zijn. U heeft ook het recht om ons te vragen de verwerking van uw gegevens te beperken, evenals het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Indien persoonlijke gegevens worden verzameld overeenkomstig artikel 6, lid 1, punt f), AVG hebt u het recht om te allen tijde te verzetten tegen de verwerking van persoonsgegevens om redenen die verband houden met uw bijzondere situatie. Wij zullen geen persoonsgegevens meer verwerken, tenzij wij bewijzen dat er dwingende en legitieme redenen zijn voor een dergelijke verwerking die verder gaan dan uw belangen, rechten en vrijheden of voor het instellen, uitoefenen of verdedigen van rechtsvorderingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor informatie, verzoeken of suggesties met betrekking tot gegevensbescherming.

Cookiegebruik

Cookies zijn kleine bestanden die op de harde schijf van de computer van de bezoeker worden bewaard. Cookies maken het mogelijk om informatie gedurende een bepaalde periode op te slaan en het apparaat van de bezoeker te identificeren. We gebruiken permanente cookies om de gebruiker beter te begeleiden en individuele prestaties weer te geven. We gebruiken ook "sessiecookies", die automatisch worden verwijderd wanneer u uw browser sluit. U kunt uw browser ook zo instellen dat u een melding krijgt wanneer er cookies moeten worden gedownload. Op deze manier blijft het gebruik van cookies transparant. Voor "strikt noodzakelijke cookies" verwerken wij uw persoonsgegevens in overeenstemming met artikel 6, lid 1, onder f), van de GDPR om de hieronder uiteengezette legitieme redenen. Wat betreft "Prestatiecookies", "Functionele cookies" en "Targetting cookies", verwerken wij uw persoonsgegevens op basis van uw toestemming in overeenstemming met artikel 6, lid 1, onder a), van de GDPR. Uw toestemming wordt verzameld en bewaard na het selecteren van uw cookie-voorkeuren in onze cookie-banner. Als u uw cookie-voorkeuren wilt wijzigen, gaat u naar de sectie "Cookie-instellingen" aan het einde van de sectie "Cookies" van dit Privacybeleid.

Strikt noodzakelijke cookies

 

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en kunnen niet worden gedesactiveerd in onze systemen. Ze worden over het algemeen alleen ingesteld naar aanleiding van een dienstenverzoek van u, bijvoorbeeld om uw privacyvoorkeuren in te stellen, in te loggen of een formulier in te vullen. U kunt uw browser zo instellen dat deze cookies worden geblokkeerd of dat u hierover wordt geïnformeerd, maar het is mogelijk dat sommige onderdelen van de website niet werken.

 

Gebruikte cookies

·      cart_currency

·      OptanonConsent

·      OptanonAlertBoxClosed

·      cart_sig

·      _orig_referrer

·      cart_ts

·      secure_customer_sig

·      __cfduid



Categorieën                                                               Cookies



cdn.shopify.com                                                        _shopify_sa_p

cookietest

actionfeed.net                                                           __cfduid


hulkapps.com                                                            __cfduid


shy.elfsight.com                                                        XSRF-TOKEN

shopify_session

elfsight.com                                                               __cfduid


age-verification.hulkapps.com                               _hulk_age_verifier

 


Prestatiecookies

 

Met deze cookies kunnen we het aantal bezoekers tellen en hun herkomst, waardoor we de prestaties van onze website kunnen meten en verbeteren. Ze helpen ons te begrijpen welke pagina's het meest en het minst populair zijn en hoe bezoekers zich op de site bewegen. Alle informatie die door deze cookies wordt verzameld, is geaggregeerd en dus anoniem. Als u deze cookies niet toestaat, weten we niet wanneer u onze site hebt bezocht.


Gebruikte cookies

·      _shopify_sa_t

·      _shopify_y

·      _landing_page

·      _shopify_sa_p

·      _y

·      _shopify_s

·      _ga

·      _s

·      _gat

·      _gid


Prestatiecookies

Met deze cookies kunnen we het aantal bezoekers tellen en hun herkomst, waardoor we de prestaties van onze website kunnen meten en verbeteren. Ze helpen ons te begrijpen welke pagina's het meest en het minst populair zijn en hoe bezoekers zich op de site bewegen. Alle informatie die door deze cookies wordt verzameld, is geaggregeerd en dus anoniem. Als u deze cookies niet toestaat, weten we niet wanneer u onze site hebt bezocht.

 

Gebruikte cookies

·      cookietest


Categorieën                                                                Cookies


TreasureData                                                             __td_blockEvents

_td

 

Websites en platformen van derden

 

Google Analytics

Tijdelijke Google Analytics: Google Analytics is een tool die eigenaars van websites helpt om te meten hoe gebruikers omgaan met de inhoud van hun site. Wanneer een gebruiker tussen webpagina's navigeert, voorziet Google Analytics eigenaars van websites van JavaScript-tags (bibliotheken) om informatie op te slaan over de pagina die een bezoeker heeft bezocht, zoals de URL van die pagina. De JavaScript-bibliotheken van Google Analytics gebruiken HTTP-cookies om te "onthouden" wat een gebruiker op eerdere pagina's/in eerdere interacties met de website heeft gedaan. De meeste webbrowsers staan enige controle toe over de meeste cookies via de browserinstellingen. Voor meer informatie over cookies, waaronder welke cookies zijn ingesteld en hoe u deze kunt beheren en verwijderen, gaat u naar www.allaboutcookies.org. Houd er rekening mee dat indien u ervoor kiest om het gebruik van cookies in uw browser volledig uit te schakelen, deze website mogelijk niet wordt weergegeven of functioneert op uw apparaat.

 

Facebook Pixel

Een Facebook pixel is een analytische tool die bestaat uit een code die op onze website is geïnstalleerd. Wanneer u bepaalde activiteiten op onze website uitvoert, zoals het bezoeken van een webpagina of het kopen van een product, wordt de Facebook-pixel geactiveerd en zal deze informatie in de Facebook-omgeving worden verzameld, als u Facebook gebruikt. Deze technologie maakt het mogelijk om aangepaste inhoud en reclame aan gebruikers te bieden, om social media-functies te bieden en om verkeer naar onze website te analyseren.

De Facebook-pixel kan persoonlijke gegevens van u verzamelen, inclusief:

·      Gebruikte besturingssysteem

·      Type website dat wordt gebruikt, bijvoorbeeld op mobiel of desktop

·      Type cliënt dat wordt gebruikt, bijvoorbeeld een browser of mailprogramma.

·      Schermresolutie van de klant

·      Tijdstip waarop de website werd bezocht

·      Activiteiten op de website tijdens een sessie (bij gebruik van meervoudige tracking pixels)

·      IP adres (geeft informatie over de Internet Service Provider en locatie)

Uw persoonlijke gegevens worden voor deze handeling enkel door Facebook verwerkt, dus niet door derden. Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.facebook.com/policy.php

Wij vragen uw toestemming om uw gegevens via de cookie-banner over te dragen aan Facebook. Als u uw toestemming wilt intrekken, dient u uw instellingen in de cookie-banner aan te passen zoals aangegeven in de cookie-sectie.

 

Contacteer ons

 

De verantwoordelijke voor deze website is InBev Belgium BV/SRL en u kunt ons contacteren via e-mail: consumer.care.be@ab-inbev.com . Als u het contactformulier gebruikt om contact met ons op te nemen, zullen wij enkel uw naam, e-mailadres en uw vragen en opmerkingen verzamelen en verwerken. U bent vrij om ons meer informatie te geven. Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met artikel 6, lid 1, onder f), van de AVG om u een antwoord te kunnen geven en met u in contact te blijven. Persoonlijke gegevens worden gewist als ze niet meer nodig zijn voor het oorspronkelijke doel (om uw vragen en opmerkingen te beantwoorden).

 

Veiligheidsmaatregelen

Wij nemen zoveel mogelijk technische en organisatorische maatregelen om uw gegevens te beschermen. Naast de geheimhoudingsverplichting van onze werknemers en de zorgvuldige selectie en controle van onze dienstverleners, beschermen wij ook onze werkomgeving op adequate wijze. Wij maken gebruik van gegevenscodering om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang kunnen krijgen tot uw gegevens. De gegevens die via deze website worden verzameld, worden via het internet uitgewisseld tussen uw computer en onze server met behulp van 256-bit TLS (Transport Layer Security) transit encryptie. Indien de verbinding gecodeerd is, wordt het hangslotsymbool in de statusbalk van uw browser "vergrendeld" en begint de adresregel met "https://". We gebruiken geen encryptie als u ons alleen openbare beschikbare informatie verstrekt. De gegevens die in onze database zijn opgeslagen, zijn gecrypteerd met behulp van een 256-bits AES-opslagsysteem.

 

 

 

Overdracht aan derden

 

Wij mogen uw persoonlijke gegevens doorgeven aan derden, zoals onze leden, professionele adviseurs, externe en interne dienstverleners die bepaalde diensten leveren (zoals mailings voor nieuwsbrieven, computerhosting en marktonderzoek). Wij mogen uw persoonlijke gegevens alleen overdragen voor de hierboven genoemde doeleinden, en alleen voor specifieke doeleinden in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming. Deze dienstverleners zijn verplicht om uw persoonlijke gegevens alleen te verwerken in overeenstemming met onze strikte instructies en op voorwaarde dat zij passende technische en organisatorische maatregelen kunnen nemen om uw gegevens te beschermen. We kunnen uw persoonlijke gegevens ook openbaar maken indien dit vereist of toegestaan is door de wet, indien dit nodig is om een levensbedreigende situatie of een bedreiging van de gezondheid of veiligheid te voorkomen, of indien dit om een andere reden toegestaan is door de toepasselijke wetgeving op het gebied van gegevensbescherming.

 

Informatie versturen naar het buitenland

 

Persoonlijke informatie wordt alleen onder bepaalde omstandigheden naar het buitenland gestuurd, in het bijzonder naar andere dochterondernemingen van onze groep waarvan de moedermaatschappij de Belgische onderneming InBev Belgium BV/SRL met CBE-registratienummer 0433.666.709, om hosting- en ondersteuningsdiensten binnen de groep te verlenen. InBev Belgium BV/SRL zal uw persoonlijke informatie niet naar een bestemming buiten de EU/EER sturen zonder eerst uw toestemming te verkrijgen of zonder de toepasselijke privacywetgeving na te leven.

 

Verantwoordelijke voor de bescherming van gegevens

 

 

Als u vragen, opmerkingen of klachten heeft over uw persoonlijke gegevens, neem dan contact op met onze Data Protection Officer (DPO): -De heer Peter Suhren, FIRST PRIVACY GmbH, Web: https://www.first-privacy.com/ -Email: abi-team@first-privacy.com, Tel: +49 421 69663282 Contact: Selecteer het tabblad "Contact opnemen met de Data Protection Officer" in het contactformulier. Door op deze link te klikken verlaat u deze site en wordt u doorgestuurd naar onze wereldwijde "contact us" site (https://contactus.ab-inbev.com) die niet door ons wordt beheerd.

 

Klachten

 

Indien u van mening bent dat wij uw wettelijke rechten of de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming niet hebben gerespecteerd, kunt u intern een klacht indienen via onze klachtenprocedure, of u kunt ook een formele klacht indienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit of de privacycommissie.

 

Klachten worden als volgt behandeld:

 

Stap 1: Informeer ons: als u een klacht wilt indienen, moet u deze melden bij onze Data Protection Officer (DPO).

 

Stap 2: Onderzoek van de klacht. Onze DPO onderzoekt uw klacht. U ontvangt binnen een redelijke termijn een schriftelijke reactie op uw klacht (normaal gesproken een maand, maar we houden u op de hoogte als we meer tijd nodig hebben om uw verzoek te verwerken).

 

Stap 3: Neem contact op met de gegevensbeschermingsautoriteit. Wij zijn ervan overtuigd dat uw klacht snel en eerlijk intern zal worden behandeld. Als u echter niet tevreden bent, kunt u ook contact opnemen met de Privacycommissie op de volgende manier: Pressestraat 35, 1000 Brussel Tel: +32 (0)2 274 48 00 , commission@privacycommission.be. Klachten dienen schriftelijk te worden ingediend. Alle klachten of correspondentie met betrekking tot dit Privacybeleid dienen aan onze DPO te worden gezonden.

 

Datum van inwerkingtreding en wijzigingen

 

Dit beleid is op dinsdag 28 april 2020 opgemaakt en is sinds die datum van kracht. Wij behouden ons het recht voor om op elk moment, bij onze discretie, delen van dit beleid te wijzigen, aan te passen, toe te voegen of te verwijderen. Aangezien uw voortgezette gebruik van deze website na het plaatsen van wijzigingen in deze voorwaarden betekent dat u deze wijzigingen accepteert, dient u deze pagina regelmatig te bezoeken om de meest actuele versie van dit beleid te bekijken. Niettegenstaande het voorgaande zullen wij geen materiële wijzigingen met terugwerkende kracht aanbrengen in ons gebruik van uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming.



Language
French
Open drop down